Go to Top

Besplatan sajt

Šta dobijate kao besplatan sajt?

HostSector Vam nudi potpuno besplatnu instalaciju WordPress inace najpoznatije CMS platforme kao i njeno prilagođavanje Vašim potrebama. Dakle HostSector Vam nudi sve na jednom mjestu, a to je besplatan web sajt, besplatnu domen adresu i hosting paket.

Nakon što besplatan sajt bude gotov dobijate pristupne podatke i tako da sami možete da vršite izmjene tekstova, da dodajete nove tekstove ili slike kao i galerije.

Koji je uslov da dobijete besplatan sajt?

 1. Vaša firma ili udruženje mora biti registrovano u nekoj od sledečih opština:
  1. Bosna i Hercegovina
   • Bijeljina
   • Ugljevik
   • Lopare
   • uskoro i druge opštine
  2. Srbija
   • Svi gradovi
 2. Potrebno je da koristite jedan od naših hosting paketa. (Standard , Professional ili Power box)
 3. Da u podnožju sajta (footer) bude potpis „Donirano od strane HostSector“.

Šta je CMS?

CMS je skraćenica od engleskih reči Content Management System, što bi u prevodu značilo sistem za upravljenje sadržajem – u ovom slučaju internet prezentacije. Posmatrajte CMS kao mogućnost, način da sami menjate sadržaj na vašem sajtu ili dodajete novi, odnosno da održavate vaš sajt, a da pritom ne morate da poznajete tehnike programiranja niti bilo šta od onoga što je bilo potrebno da se sajt napravi.
CMS je uglavnom namenjen prosečnim korisnicima računara, vlasnicima ili administratorima koji će održavati sajt, i koji ne moraju da znaju web programiranje.

cms

Šta je WordPress?

WordPress je najsavremenija CMS platforma za lično izdavaštvo, usesređena na estetiku, web standarde i korisnost. WordPress je istovremeno besplatan i neprocijenjive vrijednosti. Još jednostavnije, WordPress je ono što koristite kada želite da radite sa softverom za blog, ne da se borite sa njim.

wordpress